Selamat Hari Raye


Hi There ! Selamat Hari Raya Maaf Zahir dah Batin . Harap diMaafkan kalau ade Terkasar bahasa , Terpukul , Termaki , Terkutuk segala TER lah .Maaf kan lah yea . 0-0 balek eh .Hihi Jemput lah datang rumah raye-raye .. Alamat Carik sendiri keh . :P Duit Raye ade lebih bagi sikit ;) HAHA  Semoge raya ni diberkati dan diberi rahmat oleh Allah SWT .. Amin !!  

Tarawih ♥


Hai , hehe tahun ni ramadhan dapat jugak tarawih ngan kawan-2 . sronok sangat . Dalam pic kat atas ni name die Ashiqin , die ni suke gelak mase tarawih pon nak tegelak je keje die . haihhh haha -,- Muke kteorg suci je kan kan :P haha mase tarawih pon sempat berposing-2 . mase ni kat skola ade majlis berbuke puase .. k lah byee .. 
selamat hari raye 

Sorry :')


Assalamualaikum , hai korg ? Hari dah nak dekat raye dah ni . Lagi seminggu je . huhu tak sabar gle kan ? korg best lah raye ngan keluarge yang lenkap kan :') nvm lah . Emm lagi pon belom raye --' Aq nak mintak maaf sgt kat korg klau aq ade buat salah or terkasar bahase lah kat korg especially for capital N . klau tak kenal lantak lah , klau terase pon bolee .. lagi pon aq rase aq tak bersalah dalam hal ni .
Aq still jugak nak mintak maaf coz mulot aq tak bole nak tahan kann .. 
Btw aq tak kisah pon kalau kau nak gelak ke ape ke kan . Just aq tak suke gado2 lah . Macam budak tak matang . right ? hahaa okey . kalau ko nak cakap aq pengecut ke ape ke pon aq tak kisah . sebab aq dah malas lain doh . malas --' tapi kenpe lah laki ko suke carik masalah ngan aq wehh ?
ohmygosh i don't like capital Z . eerrr ~ Aq rase nak bunoh-2 je die tau . 
Tapi tape-2 aq sabarrrr .. haha :p Eh , aq tak main-2 tau . Up to you lah klau nak maaf kan or takk . sekurang-kurang nye aq ade lah jugak mintak maaf kan ? Emm , tapi nak jugak dengar ko mintak maaf :) it's okeyy .. Lagi pon menyakit kan hati . lagi pon ko da banyak kutok aq blakang-2 , cakap aq mcam-2 and blablablaa . Tape aq maaf kan kau dan aq malas nak ingat pasal bende ni lagi daa faham . jgn risau lah ,aq tak kisah . Aq bole maaf kan ko lah ;) Eh Cop Cop Baju Raye Tahon Ni Cun DOOO .. Haa Haa . 
dah la bye bye selamat hari raye , semoge bahagie :')

Alone :'(


Hai . hmm , hari ni rase macam single je . Ade BF tapi macam tak wujud je -.- Die da tak hirau kan aq da skang , die just care tentang kawan die , CC kesayangan die je :'( tak gune aq nangis2 . Die bukan kisah pon . Lagi die gelak ade lah --' Ko memang tade hati do . aq cakap ape semue ko buat main2 . Aq tak suke lah macam ni . Kalau dah boring cakap lah :( Aq tak pakse ko syg aq . Mulot cakap je SAYANG tapi hati tuhan je lah yg tau.. Emm aq memang rase alone gile skng . rase kite da macam kawan je . Kalau taknk aq cakap la . jgn la diam je . Aq taknk la camni  :'( Sory weh . aq sayang ko sgt doh .

hyeee


Hari ni berbuke dgn Jannah ;) comel anak buah aq sorg ni . Aummm :*


THAN HARI NI BANGUN PUKOL 4.06PM !! HAHA 

GOOD MORNING PEEPS . MANDI MANDI BYE :'?


Video kami =='

Tumblr_lnmy8aivnx1qacpy3o1_500_large 

Bahagie nye aq dapat kawan macam korg :')

video

Hahaha , ni lah keje kite orang time tade keje -..- hahahah , memang macam ape je dah . sakai girl . korang usha lah video ni . memang kiteorg suke menyakai kan diri . hahaha . aku yang baju hijau tu tau . suare aq macam tecekik je daa .. haha buruk gile lah . tapi memang best menggile ngan my Best Friend ..
 Anis Fey http://www.facebook.com/profile.php?id=100001515413331 &&
Naniey Barnelien http://www.facebook.com/nanieyb .. LOVE YOU ALL .. muahhhh :*

Sekolahh wii -..-


Tumblr_lps7itnkvv1qkjzulo1_500_large

Seriesly sekarang aq makin malas pegi skola -.-" Done know why . Ishh .. tak suke lah pegi skola . menyakit kan hati doh . ape yang blaja bukan nye masok . kelas dah la bising , perangai budak laki macam monyek je . yang baik , baik sangat . yang jahat , jahat sangat lah pulak . errr ~ tahon ni pelajaran aq makin merosot -.-  Dalam exam aq tak penah dapat 15 kebawah . tapi tahon ni exam aq dapat nombo 37 ! bodoh gile lah ! aq rase down gile bhabi tau tak . ade membe tapi sume taknk menolong . bile bab bab laki bukan main lagi kan -..- huh , aq tak suke lah dengan Life tahon ni . ape nak jadi ni faaa raaaaa . kko kene berubah lah ngoi ! ape bengong sangat ?! tak malu ke kat budak2 laki kat kelas ko tu . Haihhhhh :/ rase nak mencarut banyk2 tapi ... HAHAHA  . dah semggu tak dtg skola . sume org dah mara mara -.--- dorg cakap aq pemalas . huh , mmg lah malas nak pegi skola da skng . tak suke ! bile lah aq nak abis skola ni kan . boring betol . alah .. aku cakap membebel kat sini pon bukan nye bole benti skola ponn .. still jugak kene skola kan . ape lah T.T

btw start esok aq dah taknk ponteng dah , Janji !!
eh eh , dah pukol 12.55 AM lah . esok skola dong . nnt free aq update blog lagi keh . bye peeps :D

7 Months ♥ Alhamdulillahh :)


Nampak tak sape tu ? hehe , its my boy okey . series aku sayang kau gile wee (!) Hari ni 14 ogos 2011 , aniversery kite yang ke-7 sayang . Nasib baik semalm kite dapat jumpe klau tak . aku nangis-2 sebab rindu kat ko --' haha . okey2 .. Emm i just wanna wish something , okey hope kite akan sentiase kekal bersame walau ape pon yang terjadi keh . seriously I do love you bie :* . wink wink ** hahaaa . Hope ur happy with me and sayang aq sepenoh hati ko . Perkare yang lame jangan di ungkit tau sayang . Tu sume cite lame . Kite bukak cite baru lah tau . 7 mounth we ! haha lame gak kan :') Loveyou , Missyou , Needyou !!! Muahhhh :*

4 Dinamik :')



hahaha , aq mmg tak suke org yang macam ni . suroh org sedar diri . tapi kau ade sedar diri kau tu ?? tak payah nak cakap org sgt lah . .haha , we ckp jgn gune lutot la .. aq dah lame dah sedar lah we . ko tu je yg tak sedar2 perangai ko yg menyakit kan hati semue org dlm klas . menyampah tau tak kteorg tgok . ko bangge sgt lah dgn bahan2 org cam ape je .. pls lah we . aq tak kacau kau , ko jgn la kacau aq . bile aq ckp sikit . ko nak over2 sgt tu ape hal ?? ape masalah kau . aq ni pmpuan bukan laki . ape barang gado ngan pmpuan :') bhahaha (!) Sakit Hati pegi mampos sama lu . puih puih !!

For Girl 4 Dinamik : betol kan sufri ckp tu ? korg tak suke aq ek ? korg terpakse ke membe ngan aq ? plss jujur ngan aq okey . pape hal . kite bincang dalam klas :) Tq

Bulan Ramadhan ni sume setan kene ikat , tapi setan dalam kelas aq tak kene ikat . hihi :p bye


--- memey la burok -- saye sayang family saye -- wink wink ---
harharhar , koraang tau tak . hari ni aq overnite satu malam . tak bole tido wee.. sob sob :'O
btw ni lah keje aq bile tade keje . huhahuha :p



Baju Raye :)



Assalamualaikum semue .. hey korang dah beli baju raye ke belum ? Warne ape tahun ni ? mest cantik kan . haha . Aku dah beli dah , series cantik do baju kurung aku tahon ni . haha xD tahon ni just beli satu baju kurung siap and lagi satu baju kurung tempah . Yang tempah tu pon dah siap lame dah .. Sebelum puase hari tu lagi dah siap . haha cepat betol mak aq ni . hee .. Btw ramai tahun ni perple kan ? -.- haihh .. ramai suruh aq beli baju kurung prple tapi tahun lepas aku dah pakai prple lah korg .. tahon ni aku coklet & biru lahh .. hehe . tape2 tahun depan jelah ek kawan . haha .
Pasal kasut pulak . huh , mak aq beli kan . cun + mahal -.-' Rm95 . Best kan ? tapi memang sesak lah mak aku . haha , tapi die kasi gak ... I love you mom ;* hehe . Pape pon selamat berpuase you all .. semoge puase korg diberkati oleh Allah s.w.t keh .. bye bye :)

Puasaa :)


okey tahon ni tahon bermakne siket coz tahon ni aku puase dengan orang baru , best sangat puase ngan SiDie .. ngee .. hihi :D Setiap hari bile sahur je die kejut kan aku . co cweet .. wihii rase indah nye dunia nii . haha xD Tapi yang tak indah nye bile bulan puase ni kteorg tak boleh jumpe sangat .. sob sob :'( Rindu sangat kat die .. ohmygod miss him so much lahhh .. Rindu nak tatap mate die , rindu nak peluk die :'( Btw die skng banyak berubah oh . Series die slalu ingat kan aq pasal solat , haha .. Sayang die sangat-2 . hope kteorg bole kekal lame  . korg doa kan lah tau :) Puase ni banyk bende baik lah yang kteorg buat . Bulan puase dah lah tak boleh meet . Bile aku nak meet je , die taknk -.-' Die cakap dosa , bole batal puase lah bagai2 -.-" hahahah macam bangang jeh . Nvm lah (!) yang penting sayang kteorg ni tak kan pudar . lagi pon tak meet kannn .. haha okey lah tu je nak cerite buat mase skng nih . klau ade cerite lagi aku kongsi ngan korg keh . SELAMAT BERPUASE DARIPADA FAFA KEPADE PEMBACA-2 SEMUEEE :D LOVE CHIUUU :*